Bojówka
Ojciec Dyrektor
1. Lord Abhorsen [zarejestrowany]
2. bababu [zarejestrowany]
3. kamorozo [zarejestrowany]
4. arpar
5. nCore [zarejestrowany]
6. DARKLORD77
7. kowus
8. Lechista LEVY [zarejestrowany]
Jeśli są chętni lub kogoś pominąłem proszę o informację...
Rekrut
No panowie nie ma co czekać, tylko trzeba działać mimo, że Księstwo Polan się rozwiązało to jeszcze są inni do dzieła.
no dokladnie... najpierw bierzmy sie za przejecie jak najwiekszej liczby osad, nasza potega wtedy wzrosnie jeszcze bardziej i naprawde zmieciemy wszystkich z powierzchni kingsage'a
Rekrut
siła nie jest w ilości tylko w jakości. kto z was jest więc gotów do ataków na sw300?
Ojciec Dyrektor
powoli, powoli ;p
na razie jest nas tylko 3. a na ataki na takich graczy jak kolodziej czy mario to troszeczkę za mało ;]
Rekrut
pytam kto jest gotów, po to aby określić jakiś kierunek działania . każdy kto myśli na poważnie o akcjach przejmowania osad niech się skupi na wytrenowaniu w jednej osadzie dobrego offa i hrabiego.
Ojciec Dyrektor
z naciskiem na dobrego ;]
ja jestem za tym by wytrenowac dobry offensive... ale powiedzcie mi w co inwestowac?
bo naprawde ja nie rozrozniam piechoty od zandarmerii
powiedzcie mi co mam robic, a to wojsko postawie w ciagu kilku dni.
Rekrut
no mysle ze trzeba robic jak najwiecej krzyzowcow i wscieklych, aby spytam czy tarany czy katapulty proponujecie?
Ojciec Dyrektor
ja generalnie robię tarany
a katapulty po to tylko jak chcę pomęczyć jakichś graczy np. atakuję taranami mur a katapultami koszary żeby koleś nie mógł odbudować wojska ;] wszystko zależy od preferowanej strategii
reasumując: tarana - szybkie przejęcie osady poprzez zbicie muru do 0
katapulty - gra na wytrzymanie; atakujemy katapultami budynki związane z infrastrukturą
No jak dla mnie zajebi**a strategia lechisty dobre dobre
"MISIEK"
Proponowałbym założenie nowego wątku co do naszych strategii, działań, może jakichś cudownych porad, które pomogą nam się nieźle prężyć do góry!
Ostatnio edytowany przez nCore (2009-05-20 12:19:31)
Ojciec Dyrektor
jak się atakuje katapultami to prędzej czy później oponent zmięknie i skończy grę ;p
czemu misiek? xd
_____
i tyle by było z naszej 9-osobowej grupy ;'|
trzeba będzie sobie radzić w 5 ;]